correctie|redactie|vertalen|schrijven
Mark Ebbers Tekst
info@markebbers.nl

Tekstuele diensten

 

Tekstcorrectie

U krijgt een foutloze tekst. Een tekst met correcte spelling, grammatica en interpunctie en correct woordgebruik.

Een tekst met storende fouten maakt een slechte eerste indruk. Fouten leiden de aandacht af en kosten de lezer onnodige energie. Zo'n tekst zorgt ervoor dat de lezer de inhoud niet serieus neemt en ook de afzender niet.

 

Tekstredactie

Een stap meer dan correctie. U krijgt meer dan een foutloze tekst: u krijgt een gestructureerde, consistente en doel(groep)gerichte tekst. Een tekst klaar voor publicatie, op welke manier dan ook. Een tekst die bij de lezer overkomt zoals u bedoelt.


Samenvatten

Teksten worden geschreven om helemaal gelezen te worden. Maar bij informatieve teksten is dat meestal niet echt nodig. Met name educatieve teksten kunnen vaak veel korter. Een samenvatting bespaart de lezer tijd en energie.

U krijgt van ons een heldere samenvatting, zo lang als nodig en zo kort als mogelijk. De originele tekst wordt teruggebracht tot een metastructuur en van daaruit wordt de tekst bondig herschreven. Alles wat erin moet staat erin, alles wat eruit kan is eruit.

 

 

Tekstschrijven

Op basis van uw input krijgt u een volledig uitgewerkte tekst. Of het nu om een zakeliijke of een persoonliijke tekst gaat. Een tekst die werkt, wat de functie van de tekst ook is: informatie, overtuiging, conversie of emotie.

 

 

Vertalen

Mark Ebbers Tekst levert vertalingen van Engels naar Nederlands, van Duits naar Nederlands. U krijgt een tekst die leest als een originele en adequate Nederlandse tekst.

 

 

Engels - Nederlands | Translations English - Dutch

Duits - Nederlands | Übersetzungen Deutsch - Niederländisch

 

Tekstproducten

Correctie, redactie, samenvatten, vertalen, schrijven. Al deze tekstuele diensten kunnen worden toegepast op onder andere: folders, advertorials, advertenties, brieven, websites, persberichten, journalistieke artikelen, toespraken, liedteksten, scripties, voice-overs, gebruiksaanwijzingen, manuscripten en direct mail.

 

 

U kunt ons ook inschakelen voor

Notuleren en verslaglegging

Secretarieel werk op locatie.

 

 

 

 

^
google0e8b6a144ca1f1fe.html